Lys Våken

Overnatting i kirka for deg som går i 5. og 6. klasse!

27.-28. november er det "Lys Våken" i Hillevåg kirke, for alle 5. og 6. klassinger som bor i Bekkefaret og Hillevåg sokn.

Vi samles lørdag kl. 16:00 i kirken. Da skal vi spise sammen, bli kjent, ha forskjellige aktiviteter, synge, lage innslag til gudstjenesten, feire nyttår, se film, og sist, men ikke minst, sove over i Hillevåg kirke! På søndagen spiser vi frokost sammen, før vi forbereder oss til gudstjenesten kl 11. Familien er ekstra velkommen på gudstjenesten og kirkekaffe etterpå.

Vi trenger også noe praktisk hjelp i forbindelse med gjennomføring av arrangementet. Fint om foreldre som har mulighet til å bidra, gir tilbakemelding om det i påmeldingskjemaet, i tillegg til eventuelle allergier eller andre ting det er greit vi vet om, for å kunne legge best mulig til rette!!

Påmelding gjøres her.

Lys Våken handler ikke om at vi skal være våkne hele natta, men at vi skal være våkne overfor det som skjer i oss og rundt oss. Vi skal være våkne overfor Gud, hverandre og oss selv. Ikke minst kan vi oppleve at Gud er Lys Levende for oss!

Her er en film fra Lys Våken i 2019

Her er link til Lys Våken sangen