Velkommen til dåp i Hillevåg!

Praktisk info og påmelding

Velkommen til dåp!
Vi vet at mange familier har utsatt dåpen på grunn av begrensningene og usikkerheten knyttet til hvor mange som kan være samlet. Vi ønsker nå å gjøre et krafttak for å legge til rette for dåp i månedene framover når vi håper at gjenåpningen av samfunnet vil skje gradvis, også her i Stavanger.

Det blir dåpsgudstjenester lørdagene 12. juni og 28. august. Ellers er det dåp i alle vanlige gudstjenester søndag kl 11, og vi kan også ha lukkede dåpsgudstjenester for en familie etter den vanlige gudstjenesten. Vi kan også ha slike lukkede dåpsgudstjenester på hverdager.

Dere kan melde dere på dåp elektronisk til de planlagte gudstjenestene på hillevagkirke.no. Har dere ønsker om en annen dato enn de som er tilgjengelige der, tar dere kontakt med Hillevåg menighet på telefon 51 84 04 00.

I dåpspåmeldingen klikker du på "Ny registrering" for å søke etter ledige tidspunkt og bestille dåp. Når du har sendt forespørselen vil du etter 1-2 virkedager få en epost med bekreftelse på at ønsket tidspunkt er ledig.

Dersom du ikke har alle opplysningene kan du likevel lagre og sende forespørselen. Du kan legge inn resten av opplysningene på et senere tidspunkt ved å klikke på "Jeg vil åpne en registrering". (Detaljer om barnet og én forelder må legges inn for å kunne lagre og sende forespørselen)

Dåpssamtalen handler om hva dåpen er, hva som skjer på dåpsdagen og de verdier som følger i hverdagen. Du kan stille alle spørsmål du har om dåp, tro og kirken.

Vi har gode lokaler og godt utstyrt kjøkken til leie til dåpsselskap.